Liittyminen seuraan

 

SS-riders-92 ry. on Suomen ratsastajainliiton (SRL) alainen ratsastusseura, jonka jäsenenä on oikeutettu saamaan 8 kertaa vuodessa ilmestyvän Hippos-lehden sekä jäsenyys sisältää vakuutuksen, joka kattaa mahdolliset tapaturmat ratsastuskilpailuissa, ratsastuskoulun tunneilla sekä yleisesti hevostallilla. Ratsastuskilpailuihin osallistuminen ja ratsastusmerkkien suorittaminen edellyttää kuulumista johonkin ratsastusseuraan.

Jos haluat liittyä SS-riders-92 seuraan, lähetä jäsensihteerillemme Maija Koivunen 0405080037 tekstiviesti, jossa on seuraan liittyvän henkilön: NIMI, SYNTAIKA, OSOITE. Mikäli suunnitelmissasi on ratsastuskilpailulupien hankinta, silloin ilmoita myös HETU.   Postissa saapuu teille kirje, jossa on tarvitsemasi tiedot jäsenmaksusi maksamiseen. Jäsenyytesi alkaa viimeistään seuraavana päivänä siitä kun olet saanut vastausviestin asiasta, vaikka laskun saapumisessa kestääkin kauemmin. Mikäli et saa vastausviestiä viimeistään kahden päivän kuluessa, ota uudelleen yhteyttä.

 

Jäsentietojen käsittely SS-riders-92 ry.:ssä ja Suomen Ratsastajainliitossa

SS-riders-92 ry. (SS-92) on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) jäsen. SRL on ratsastusurheilun katto-organisaatio Suomessa.

SS-92 kerää jäsenistään henkilötietoja ja käsittelee niitä yhdessä SRL:n kanssa.

SS-92:ssa käsittelystä vastaa: Maija Koivunen, koivunen.maija@gmail.com, Kirkonmäki 23 as 5, 37700 Sääksmäki

SRL:ssa käsittelystä vastaa: Sari Siltala, sari.siltala@ratsastus.fi, Valimotie 10, 00380 Helsinki

 

SS-92 kerää jäseneksi liityttäessä nimen ja osoitteen. SRL luo uudelle jäsenelle jäsennumeron.

SS-92 on lakisääteisesti velvoitettu pitämään jäsenrekisteriä, josta tulee ilmetä jäsenen nimi ja kotipaikka. Seuran jäsenmaksuun sisältyy SRL:n osuus. SRL:n osuuteen sisältyy Hippos-lehden vuosikerran tilaus ja urheiluvakuutus. Jäsenyyteen sisältyvä Hippos-lehden tilaus on sopimus, jonka täyttämiseksi SRL käsittelee nimeä ja osoitetta. Urheiluvakuutuksen osalta vakuutusyhtiö tarkastaa jäsenyyden voimassaolon SRL:sta korvausvaatimuksen yhteydessä. Seurajäsenyys on edellytys osallistumiselle SRL:n alaisiin kilpailuihin. SRL käyttää seurojen jäsenistä muodostuvaa rekisteriään osallistumisoikeuden varmistamiseen; tässä on kyseessä SRL:n kilpailutoiminnan järjestämiseen liittyvä oikeutettu etu.

SRL luovuttaa Hippos-lehden postituksesta vastaavalle yritykselle nimi- ja osoitetiedot. SRL:lla on sopimus lehden kustantajan kanssa, joka vastaa lehden postituksesta. Kustantaja käsittelee henkilötietoja SRL:n lukuun eikä ole oikeutettu käyttämään tietoja omiin tarkoituksiinsa. Vakuutusyhtiö käsittelee henkilötietoja korvausvaatimusten yhteydessä eikä ole oikeutettu käyttämään tietoja omiin tarkoituksiinsa.


Henkilöllä on seuraavat oikeudet henkilötietojen käsittelyn osalta:

1) Henkilöllä on oikeus pyytää nähtäväkseen itseään koskevat tiedot. Nämä on toimitettava 30 päivän sisällä pyynnöstä.

2) Henkilöllä on oikeus pyytää virheellisten tietojen päivittämistä.

3) Henkilöllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista, jos henkilö ei ole seuran jäsen.

4) Henkilöllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että hänen oikeuksiaan on loukattu.

Yhteystiedot

SS-riders-92

0405080037

© 2015 Kaikki oikeudet pidätetään.

Luo nettisivusto ilmaiseksiWebnode